RULYT

Vítejte v obchodu RULYT Sport ! B2B

Skip to Main Content »

Category Navigation:

Právě se nacházíte:

Zásady ochrany osobních údajů

Řada uživatelů internetu si neuvědomuje, jak snadno lze o nich získat osobní informace, když se pohybují na webu. Naše společnost vždy respektovala a chránila soukromí našich uživatelů. Kdybyste nám nemohli věřit, nemohli byste u nás ani nakupovat. Z toho důvodu je pro nás ochrana vašich osobních důvodů navýsost důležitá. RULYT s.r.o. nesděluje vaše osobní údaje žádným jiným firmám. Chceme Vás - uživatele svých stránek ubezpečit o tom, že dodržujeme všechny požadavky zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění.

Evidence návštěv

Pro evidenci návštěvnosti používáme službu Google Analytics. Data získaná touto službou se používají pouze pro statistické účely a nejsou v žádném případě důvěrná. Na základě těchto získaných dat se nikdy nepokoušíme identifikovat uživatele nebo zkoumat, kde se na webu pohyboval. Přehled informací, které získáme vaší návštěvou, je zde: http://www.google.com/support/googleanalytics.

Shromažďování osobních údajů a jejich zpracování

Od uživatelů našich stránek rovněž získáváme osobní údaje včetně e-mailové adresy při on-line nákupu, registraci do soutěží, poskytování on-line zákaznických služeb apod. Takto získané osobní údaje se používají k účelům, k nimž jste je sami poskytli. Vaše jméno, příjmení a adresu využíváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění, k nabídce zboží a služeb. Pokud si nepřejete takovéto nabídky dostávat, dejte nám, prosím, vědět. S Vaším souhlasem používáme k nabídce zboží a služeb i Vaši e-mailovou adresu nebo telefonní číslo.

Informace o zpracování osobních údajů

Osobní údaje jsou vždy zpracovávány v souladu s platnými právními předpisy. Ochrana a respektování Vašich práv jsou naší prioritou. Zpracování osobních údajů provádí automaticky nebo manuálně společnost RULYT s.r.o.. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Garantujeme vám všechna práva vyplývající ze zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. Máte právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na opravu svých osobních údajů a další práva vyplývající z § 11 a 21 zákona.

Kategorie produktů
Srovnání produktů

Ke srovnání nebyl zvolen žádný produkt.

Můj košík

Nákupní košík je prázdný